אחרי מאמצים רבים החלטתי ללכת לטיפול נפשי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/11/2018 | 12:01 | מאת: יעל

שלום. אשמח לעצה דחופה מעשית עזרה לעצמי לגבי טיפולים נפשיים שאני בקרוב מתחילה. אני בחיים לא עברתי טיפולים נפשיים אבל כל כך שכנעו אותי ללכת שבסוף החלטתי שכן. עם כל זה אני מרגישה עצבנית חרדה ודכדוך לקראת הטיפולים האלה דפיקות לב. קבעו לי תור לעוד חודש עד אז אשמח לדעת מה לעשות כעזרה לעצמי כדי להוריד את סף הלחץ החרדה והדכדוך. תודה רבה

יעל היי, גם אני חושבת שכדאי ללכת לטיפול, בנתיים תשתדלי להיות עסוקה, לעשות ספורט אפילו הליכה ברגל זה טוב וכל ערב לכתוב לפחות דבר אחד שהיה טוב באותו יום גם אם זה משהו ממש קטן. בהצלחה עירית

19/11/2018 | 12:49 | מאת: יעל

המשך שבוע נפלא

מנהל פורום שווה לכל נפש