שאלה שאולי תוכלי לפתור לי את הבעיה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/08/2018 | 18:34 | מאת: רינת

כי אני כותבת לך הרבה ופתרת לי הרבה דברים שהרגשתי איתם יותר טוב. אני כתבתי לך הרבה על אבא שלי שהוא חולה בדמנציה ואני גרה עם ההורים אני לפני זה הייתי בחורה שמחה מתפקדת כמו שאת יודעת אני עזבתי את הטיפול זה לא עשה לי טוב ניסיתי לא הלך. אבל רציתי לשאול ואולי באמת תוכלי לייעץ לי סופית אני מרגישה שאני יותר מדי רצה אחרי אבא שלי מתעסקת במחשבות עליו כל הזמן בכלל כל הזמן סביב ההורים שלי כי קשה לי לקבל את המחלה של אבא שלי שאבא שלי אומר לי דברים כמו למשל חשבתי שאת נגדי כי הוא הציע שאני אסע עם המשפחה לתל אביב והמשפחה שלי יודעת שאני אוהבת להיות בבית לבד בזמן שהם לא נמצאים אז אבא שלי חשב כאילו שאני לא רוצה לבוא איתם ולא אוהבת אותם כל דבר שאבא שלי אומר לי אני מקבלת מין מועקה כאילו הוא חושב שאני נגדו ואז אני נכנסת לדיכאון מאז אני חסרת מוטיביציה רק סביב המחשבות על אבא שלי ועל המשפחה אני רוצה להוציא את עצמי מי זה ואני רוצה לחיות את החיים שלי ולחשוב על עוד דברים אחרים ולעשות דברים אחרים לא כל הזמן להיות עסוקה במחשבות ולשבת בבית עם דיכאון אולי תוכלי לייעץ לי באופן עצמאי איך לצאת מזה שלא אהיה עסוקה באבא שלי כל הזמן? שלא ארוץ אחריו ויקבל כל דבר קשה שהוא אומר לי? נמאס לי מהדיכאון הזה אני רוצה לחזור לשמחה שהיתה לי אני ממש אשמח עם תציעי לי מה לעשות באופן עצמאי איך לצאת מהדבר הזה שאני המון זמן חשה אני רוצה חיים חדשים ושמחים אני ממש מודה לך עירית זה מאוד חשוב לי אני יודעת שיש לך עצות טובות מאחלת לך ערב נפלא ושבוע מקסים שוב תודה

רינת שלום כדי שיהיו לך תכנים אחרים צריך להתעסק בדברים אחרים, לצאת כל יום מהבית, לצעוד לעשות סיבוב בקניון בפארק, לא להיות כל הזמן סביב אבא, זה חשוב ביותר בנוסף לחשוב מה הדברים שחשובים לך, ולנסות לעשות משהו מהדברים האלה. בהצלחה עירית

05/08/2018 | 20:49 | מאת: רינת

אני ממש מעריכה את זה כל כך הקלת עלי ועזרת לי בזכותך אני מרגישה הקלה עצומה ממש תודה שיהיה לך המשך שבוע מקסים

מנהל פורום שווה לכל נפש