מצבו של אבא שלי לא טוב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/06/2018 | 16:49 | מאת: רינת

שבת שלום ושבוע טוב עירית. בזמן האחרון אני לא יודעת מה קורה לי מצבו של אבא שלי גרוע מאוד יש לו דימנציה אמרו לי שחס וחלילה יכול לקרות הנורא מכל כל רגע וזה מלחיץ אני במשבר רגשי בזמן האחרון אני דיברתי עם הרופאה שלי והיא נתנה לי תרופה גם להרגעה וגם שתעלה לי את המצב רוח רופאת משפחה אבל הבעיה שהיא אמרה שזה לוקח זמן את יודעת שאני בדרך כלל בחורה שמחה מתפקדת אני כרגיל לא רוצה שום טיפול גם עם חס וחלילה יקרה הנורא מכל ואמן שזה לא יקרה אבל אני לא יכולה אני ישר עונה לכל העולם בעצבים חרדה מרוב שאני מודאגת למצב של אבא שלי איך בכל זאת אני יכולה להישאר בשגרה ולהיות אופטימית? אני מרגישה שהלב שלי דופק אני גרה איתו ועם אימא שלי וכן יש לי משפחה תומכת אבל אני בלחץ נוראי מזה. אשמח למענה ממש תודה עירית שבוע טוב שיהיה לך

רינת שלום אני מצטערת שהמצב של אבא שלך לא טוב, אין ברירה צריך להתמודד גם עם מצבים כאלה, להמשיך בשגרה ולהבין שיש מצבים שקדים לכולנו זה טבעי. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש