חלוקת מטרות מה עושים עם זה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/06/2018 | 12:25 | מאת: רינת

היי עירית. אני הצבתי לעצמי מטרות שכתבת לי למשל קריאה רק יש לי בעיה שאני לא יודעת להציב מטרות למשל עם אני רוצה לקרוא ספר כמה פעמים ביום להציב את המטרה כי אני פשוט מבולבלת אני פשוט לא יודעת כמה פעמים מציבים מטרות כמו קריאה למשל לדוגמה כמה פעמים ביום חצי שעה שעה מקווה שהסברתי נכון זה מאוד חשוב לי כי המטרות עוזרות לי מאוד תודה עירית מאחלת לך המשך שבוע מקסים ונפלא

רינת שלום המטרות צריכות להתאים לך, אם יש לך זמן את יכולה לקרא 3 פעמים ביום כל פעם חצי שעה, וכמובן להוסיף מטרות נוספות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש