ברשותך עירית שאלה חשובה בקשר לחוסר שינה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/05/2018 | 23:33 | מאת: עמית

עם בן אדם לא ישן כבר כמה ימים וזה קורה לי האם אני צריכה להילחם או אפילו אחרי כמה ימים לא להילחם?. אין לי את מי לשאול כרגע ואני בשלב גיל המעבר האם זה טבעי? זה מאוד חשוב לי לדעת אני פשוט לחוצה שכבר כמה ימים שלמים אני לא ישנה ואין לי עם מי להתייעץ לפחות עד התור אשמח לדעת מה דעתך זה חשוב לי? האם להמשיך בעצה שהצעת לי למרות שכמה ימים אני לא ישנה? האם להיאבק? מה עושים? ומה דעתך? אני מאד מודה לך

06/05/2018 | 23:39 | מאת: עמית

האם זה כזה נורא שבגיל המעבר אני לא ישנה ימים שלמים? החרדה שלי מגחכת אבל זה מלחיץ אותי. אגב אני לא מטופלת פסיכיאטרית לא מתאים לי. לפחות עד הרופאת נשים אשמח לדעת מה דעתך? תודה מקווה שפניתי לפורום הנכון. תודה לך

07/05/2018 | 00:15 | מאת: עמית

תודה אשמח לתגובה על שאלתי זה ממש חשוב לי בימים הקרובים.

עמית שלום לא נלחמים בשינה , זה לא יעיל גם אם את לא ישינה, אם זה כל כך גרוע אפשר לבקש מרופא המשפחה תרופה שתעזור לך לישון

מנהל פורום שווה לכל נפש