עצה דחופה לגבי הורדת תרופות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/05/2018 | 08:01 | מאת: לין

שלום עירית,בוקר טוב. לפני כמה ימים כתבתי לך שהייתי אצל רופא פסיכיאטר חד פעמי אבל הוא לא אשפז אותי הוא אמר לי להפך את לא צריכה אשפוז אנחנו מורידים לך תרופות ומוסיפים חדש ללילה.אני לא בטיפול פסיכיאטרי הלכתי חד פעמי כדי שיאזנו אותי אבל מאז שהורידו לי תרופות אומנם אני בבית יש לי סיוטים מהמקום בו נגיד לפגועי נפש אני לא הייתי שם שנים ומאז לפני שבוע אני בסיוטים מהמקום הזה עצבנית המשפחה הבטיחה לי שיותר לא אלך לשם ונמשיך אצל הרופאת משפחה אני הסתכלתי באינטרנט וקראתי לפני שנה או שנתיים קרה שם מקרה מזעזע עם מישהו כנראה פגוע נפש לא ישנתי כל הלילה אני מפחדת שבכל זאת למרות שמשפחתי אמרה שלא אלך לשם אני מפחדת שהם התקשרו אלי משם אני באמת לא ישנתי כל הלילה רבתי עם כל המשפחה אחי כולם עצבנים עליי אמרו לי למה הלכת לשם בכלל? אני בוכה נכון אימא שלי אמרה שזה גם טבעי שמורידים כדורים יש את התופעות שיש לי אבל אני דווקא בסיוטים מהמקום הזה למרות שאני לא אחזור לשם אני מפחדת אבל משפחתי הבטיחה לי שלא אחזור יותר לשם בכל זאת כל הזמן אני חושבת על המקום הזה קוראת באינטרנט לראות מה חדש שם זה מתבטא בדפיקות לב חזקות עצבים חרדות כבר אחותי כועסת עלי למה בכלל הלכתי לשם והיא עצבנית עלי כל הזמן אני מדברת איתם על זה והם מתעצבנים בואי נוסיף שאני גם בשינוי תרופתי. אשמח מאוד לתמיכה ועזרה ממש עירית זה חשוב לי מאוד מה לעשות איך להרגיע את עצמי בנוסף לתרופות לבד איך לשמוח איך לחזור לחיים השמחים שהיו לי לפני עשיתי טעות שהלכתי לשם אני ממש רוצה לחזור לעצמי לא להיות עצבנית להיות שמחה עליזה למרות השינוי אני ממש אודה לך מקרב לב אשמח לדעת איך להרגיע את עצמי אולי ספר אינטרנט שאני יכולה לקרוא ממש ממש תודה יום נפלא

לין שלום מה שהצעתי לפני כמה ימים תקף גם עכשיו, השאלה היא האם את עושה את מה שהצעתי לך. לדעתי את צריכה להיות בקשר עם מטפל שיקשיב לך ויכוון אותך זה מאד חשוב, אני ממש לא מתכוונת לאישפוז אלא לשיחות , וגם צריך סבלנות לתהליך התרופתי שלוקח זמן. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש