הכרת בן זוג מה לעשות עם זה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/04/2018 | 10:41 | מאת: חן

בוקר טוב. אני עובדת במשמרות יש לי בית משלי משפחה מקסימה אני חיה די טוב,רק דבר אחד חסר לי וזה בן זוג. יש לי שתי חברות אין לי הרבה חברות וחברים ידידים אין לי בכלל. גם לשתי חברות האלה אין ידידים ובני זוג. בסופו של דבר חשבתי לעצמי שאני חייבת להכיר מישהו,פגשתי חברה שלא ראיתי הרבה זמן שעובדת בחנות וסיפרתי לה שכרגע אין לי ידידים ובן זוג רק שתי חברות והיא שאלה אותי עם אני רוצה להכיר מישהו. אמרתי לה שאין בעיה. היא נתנה לו את המספר שלי ובדיוק אחי וחברתו היו אצלי ושמעו את השיחה בינינו. הוא התקשר אלי לפחות חמש פעמים באותו יום ומשום מה התחיל לקלל את החברה שנתנה לו את המספר שלי הוא אמר עליה דברים איומים שלא כדאי לי להיות בקשר איתה הוא קילל אותה הוא מאוד רוצה להכיר אותי אבל הוא אמר לי שלפני שנתיים הוא ניסה להפריד בין בן הזוג של החברה לחברה ושאחי וחברתו שמעו את השיחה הם דרשו ממני לא ליצור איתו קשר ואמרו לי לא להיכנס למיטה חולה. הם סיפרו את זה להורים שלי באותו יום גם הייתי סוערת אני גרה לבד לא עם ההורים או חברים לבד,וההורים שלי יתקשרו ודרשו ממני שעם הוא התקשר לא לענות לו ולא להיות איתו בקשר הוא גם צעיר ממני בכמה שנים. מאז אני מבולבלת סוערת לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני רוצה בן זוג אבל מצד שני אולי הם באמת צודקים הם אמרו לי לא לחפש בכוח ולא ללכת איתו רק בגלל שאני רוצה בן זוג ואין לי אני מרגישה שאיבדתי את המוטיבציה ואת האמת? יש לי עבודה בערב ואין לי חשק ללכת אבל אני חייבת כי זה עבודה. רציתי לדעת מה לעשות,ומה דעתך על זה? תודה רבה

חן שלום אני מבינה שאת מאד רוצה למצוא בן זוג, וגם שאת עצמאית ואחיך והוריך לא צריכים להתערב. את עדיין לא מכירה את הבחור ולמרות שאת צמאה לסוגיות זה לא נשמע טוב, ולא נראה לי שכדאי לך להיפגש איתו, את יכולה להירשם לאתר הכרויות ולנסות להכיר בכל מיני דרכים בחור ראוי ומתאים, זוגיות זה לא מטרה, המטרה היא זוגיות מתאימה עם אדם חיובי. אז לא להתייאש לבנות תוכנית איך להכיר, ובסבלנות רבה לעבוד על הנושא. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש