יעוץ בקשר לדיכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/04/2018 | 11:25 | מאת: אביטל

שלום, אני סובלת לאחרונה מדיכאון שלחו אותי מטעם קופת חולים לטיפול פסיכולוגי קבעו לי תור עד אחרי יום העצמאות בינתיים אני כל הזמן,במחשבות לא טובות, בדיכאון ולא מצליחה להשתחרר מזה,זה קרה לי מאז פרידה מחבר שלי לשעבר רציתי לדבר עם מישהו מקצועי בקופת חולים אבל אמרו לי גם לחכות. קמה כל בוקר עם קושי בתפקוד דפיקות לב מואצות וחולשה מה אני צריכה לעשות?

אביגיל שלום מה שחשוב לעשות בנתיים זה להיות עסוקה, לתכנן כל ערב לוז למחר, ולא לוותר למרות הקושי, לנסות גם לעשות ספורט משהו כמו הליכה או כל ספורט אירובי אחר. בנוסף כל ערב לרשום משהו שהיה טוב היום אפילו אם זה קטן. בהצלחה עירית

טעות התכוונתי אביטל

מנהל פורום שווה לכל נפש