איך מתמודדים עם חשיבה שלילית במשך היום ושקמים בבוקר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/03/2018 | 06:43 | מאת: חגית

שלום,בוקר טוב רציתי לשאול איזה טכניקות אפשריות אפשר לעשות שכל הזמן בראש מסתובבות מחשבות שליליות מדכאות ולהחליפן לחיוביות איך לייצר לעצמי יום שמח ולא כל הזמן להיתקע במחשבות לא טובות אני סובלת מזה נורא בזמן האחרון תודה על המענה

חגית שלום הדבר הראשון הוא לא להילחם במחשבות, לקבל שיש מחשבות שליליות ולעשות להם עיבוד למצוא חלופות, כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, יש שם הכוונה איך לעשות זאת. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש