התנהגות לא יפה של האחיינית שלי כלפי וכלפי אימא שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/02/2018 | 04:48 | מאת: רינת

שבוע טוב עירית. יש לי שאלה לגבי האחיינית שלי. האחיינית שלי בת 13 וכל פעם שהיא באה אלינו היא מתנהגת בצורה בוטה ולא יפה בעיקר כלפי וכלפי אימא שלי וזה פוגע בי אישית. זה פוגע בי ועושה לי ממש רע בלב במיוחד איך שהיא מתנהגת לאימא שלי. אימא שלי כבר לא צעירה והיא עונה לה לפעמים בצורה מאוד מעליבה ולא יפה וזה לא עושה לי טוב באופן אישי. האחיינית שלי בת 13.היא לא היתה כזאת בתור ילדה. רציתי לשאול עירית כי לי אין ילדים ואולי אני לא מבינה בזה. האם מה שקורה לה זה שייך בין היתר לגיל ההתבגרות? והיא לא מתכוונת באמת להתנהגות הזאת כלפי אימא שלי? או כלפי? כי אימא שלי נותנת לה את הנשמה שלה. ומה לעשות במצב כזה. האם כדאי לי לדבר איתה על זה? או להניח לה שזה קורה? כי זה קורה מדי פעם. אני ממש אשמח לעזרתך עירית חוץ מזה אני מרגישה מצוין כרגע למרות שלפעמים פה ושם יש לי דכדוך אבל התחלתי להתמודד עם עצמי בקשר לזה. תודה רבה עירית ומאחלת לך יום נפלא ושבוע נפלא.

רינת שלום יכול להיות שזה קשור בגיל ההתבגרות, יכול להיות שאומרים משהו שמפריע לה. אפשר לשאול אותה האם משהו שקורה אצלכם מפריע לה. אפשר כאשר היא מתנהגת ככה פשוט להפסיק את הסיטואציה, לא להתייחס עד שזה עובר לה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש