בעייה בזריקה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/02/2018 | 16:51 | מאת: חיים

אני לוקח מודיקט כבר יותר משנה ומאז יש ירידה בתפקוד הקוגנטיבי של שיבוש בזכרון +הבנה איטית וגם ההגיון לא משהו והפסכיאטרית שלי לא רוצה להחליף אותה מה עושים כדי להחזיר את המוח למצב התקין שהיה לפני שהתחלתי להקחת את הזריקה ?

חיים שלום כנראה שהפסיכיאטרית שלך חושבת שזאת התרופה שמתאימה, יתכן שלתרופה גם תופעות לוואי, אבל יש שיקולים של עלות תועלת, כלומר שהתועלת כנראה עולה על הנזק של תופעות הלוואי. יכול להיות שגם המצב שלך שבשבילו ניתנת התרופה משפיע. כדאי להתעסק פחות בתרופה ויותר בתפקוד שלך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש