כעס

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/02/2018 | 12:53 | מאת: אהרון

איך מפסיקים להיות כועס ואימפולסיבי בסיטואציות עם אנשים שמגיע עד לכדי קללות/צעקות איתם כמו אנשים שמחנכים וכו' ?

אהרון שלום לנושא של הכעס יש כמה רבדים, השאלה היא למה אתה כועס או יותר נכון למה אתה מגיע למצב של קללות. ברובד ההתנהגותו ניתן ללמוד לשלוט בזה, כשאתה מגיע לתחושת הכעס, לצאת מהסיטואציה לכמה דקות כאשר זה אפשרי, ורק כשאתה נרגע לחזור, ללמוד את מעגל הכעס, לשים לב למחשבות שמלוות את הכעס ולנסות לשנות. אם זה לא מספיק עוזר , ממולץ טיפול התנהגותי קוגנטיבי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש