בעייה עם אנשים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/01/2018 | 10:35 | מאת: יואב

יש לי בעייה של אימפולסיביות עם אנשים כמו אני מתכנן בראש כבר מה להגיד ( מין קולות כאלה ) כשהאדם מדבר איתי ואז אני צועק עליו - אנשים שמבקשים ממני כסף ברחוב אני אומר להם לך תעבוד וזה נראה לי שקשור בכעס אז איך מפסיקים את זה ?

יואב שלום השאלה היא כמה אתה רוצה להפסיק את זה, אם יש רצון חזק, אז צריך לטפח את האמונה שזה אפשרי. ולהתאמן להתחיל בדימיון , מה אתה אומר בכל מיני מצבים, להחליף את האמירות שלך האמירות לא כועסות, אפשר לתרגל מדיטציה כמה דקות ביום זה עוזר לשים לב למה שקורה ברגע הזה וגם להירגע. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש