מחשבות שליליות מלוות במועקות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

13/01/2018 | 08:07 | מאת: שגית

שלום עירית. מאז שהפסיקו לי כדור נאולפטיל שלקחתי שנים ואי אפשר להפסיק אותו אני סובלת ממחשבות שליליות ומועקות הרופא נתן לי תחליף של כדור אבל הוא לא התאים לי והוא הפסיק לי אותו ולא נתן לי כדור להחלפה. מאז אני סובלת ממחשבות שליליות וכל דבר קטן מכניס אותי למועקה. מה לעשות שזה קורה? איך להתמודד עם מועקות ומחשבות שליליות שבאות לי?

שגית שלום כדאי לבקש מרופא כדור אחר ובנוסף כל פעם שיש לך מחשבות שליליות להגיד שזה רק מחשבות, אם לא נותנים להם כוח אז אין להם כוח, את יכולה לדמיין שאת תולה את המחשבות על ענן והם עוברות איתו. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש