אוכל מופרז

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/01/2018 | 15:43 | מאת: מני

אני מעוניין לדעת איך להפסיק להיות רעב ולאכול בין הארוחות כי אני חושב על אוכל כל הזמן ותמיד מתפתה לאכול ג'אנק פוד ?

מני שלום אומרים שכשמתרגלים לאכל פחות אז רעבים פחות. הרבה אנשים מתמודדים עם זה. חושבים על אוכל, אוכל הוא פיתרון להרגשה לא טובה וגם כשחוגגים זה עם אוכל. חשוב לפתח מודעות, בכל פעם שאוכלים האם זה מרעב או ממניעים אחרים, עוזר לעשות יומן אכילה ולרשום כל דבר שאוכלים, זה לא קל אבל יעיל, לאכל רק בישיבה בפינת אוכל ולא מול הטלויזיה, ולשים בצלחת מה שמתכוונים לאכול ולא לקחת תוספות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש