איך להיות עליזה ושמחה יותר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/01/2018 | 12:54 | מאת: טל

בזמן האחרון אני שקועה בדיכאון. ההורים שלי לא מסתדרים ביניהם אני בת 23 גרה כרגע בחיק המשפחה עם ההורים וכל פעם שהם רבים יש לי דיכאון למשך יום שלם. אשמח עם תעזרי לי איך להיות עליזה יותר ולנהל סדר יום שארגיש טוב למרות מה שקורה בביתי. תודה

טל שלום את צריכה לחשוב על קידום החיים שלך, לצאת מהבית להיות עסוקה בדברים שחשובים לך, ולחשוב על כך שהמריבות שלהם הם באחריותך, אומנם זה לא נעים אבל זה שלהם ולא שלך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש