דכאון ובדידות מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/01/2018 | 10:57 | מאת: עדן

אני בדכאון כבר כמה זמן אני בת 38 אנשים שמחים ומאושרים גורמים לי להרגיש עוד יותר רע אני מקנאה בהם שיש להם חיים שמחים ומלאים אני בודדה מבחינה חברתית אין לי בן זוג ואף פעם לא היה לי משהו רציני טיפול פסיכולוגי לא עומד ברשותי מבחינה כלכלית אני כן מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אני רוצה להיות אופטימית למרות זאת אודה לך על כל עצה או פתרון

עדן שלום יש אפשרות לטיפול במרפאות לבריאות נפש ללא תשלום, כך שלדעתי אין סיבה לא להיות בטיפול אני ממליצה לך ללכת לטיפול. בנתיים תנסי לבנות לעצמך סדר יום ולהיות עסוקה וגם לעשות ספורט, אפשר גם משהו כמו הליכה, אפשר גם לעבוד על החשיבה השלילית באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש