חששות ועצבות שתוקפות אותי מדי פעם

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/01/2018 | 14:06 | מאת: דניאלה

שלום רב. אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אצל פסיכיאטר אבל לא נמצאת בטיפולים אחרים. בתקופה האחרונה עברתי תקופה קשה גם מבחינה בריאותית גם חוסר עבודה לימודים בגלל גם המזג האוויר בגלל מה שעברתי אסור לי לצאת מהבית בימים גשומים ובאובך אני לוקחת קבוע חמצן כל יום בבית. בקיצור עברתי תקופה לא קלה מבחינה פיזית ונפשית. אשמח לדעת איך מתמודדים עם החששות והעצבות ביום יום ואולי עם אפשר לתת לי עצה להסחת דעת כל פעם שתוקף אותי חשש או עצבות ממה שעברתי. תודה

דניאלה שלום אני מבינה שזה קשה להיום חולה וגם לא לצאת מהבית, את יכולה למצוא דברים שאפשר לעשות בבית, לבשל, לסדר, יחויב, לקרא לדבר בטלפון וכו' והעיקר לנסות לחשוב על דברים טובים שקורים לך אפילו אם הם דברים קטנים לשים לב לחיובי. רפואה שלמה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש