הסחת דעת מחרדה עקב פחד מקוצר נשימה אחרי אנילציה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/01/2018 | 14:40 | מאת: רינת

שלום עירית. היום הייתי בקופת חולים עשיתי אנילציה אני מרגישה מצוין אחרי שבועיים של קוצר נשימה וחום גבוה. אבל יש לי בעיה שאני בחרדה שמחר אני יקום בבוקר עם קוצר נשימה ביקשתי מהרופאה תרופת הרגעה אבל היא לא רצתה לתת לי היא אמרה לי שזה טבעי החרדה כי שבועיים ישבתי בבית ואני יכולה לצאת מהחרדה בלי כדור היא אמרה לי שהחרדה זה בגלל הקוצר נשימה והחום שהיה לי וזה טבעי. רציתי לשאול איך אני יכולה להסיח בלי תרופה את הלחץ והחרדה מפחד שאני אקום מחר בבוקר וחס וחלילה הקוצר נשימה תחזור לי. מה לעשות כדי לא לחשוב על זה אני יודעת שהמחשבה שלי היא רק חרדה כי עכשיו אני נושמת ומרגישה מצוין אחרי האנילציה אבל איך אני יכולה להסיח את כעזרה עצמית את החרדה כדי שלא אחשוב שמחר בבוקר אני יקום עם קוצר נשימה. אני יודעת שהמחשבה היא פסיכולוגית. אגב היא נתנה לי משאף. אשמח לעצה איך להסיח את החרדה. תודה רבה עירית אני ממש אשמח לעצתך בפורום יום נפלא

רינת שלום כדאי להתייחס לזה כתהליך נורמלי, היית חולה קוצר נשימה הוא לא נעים, אבל יש לך משאף ואת יודעת שגם אם זה קורה זה יעבור. תחזרי לשגרה, ותנסי לקבל את זה שמותר להיות בחרדה, אין צורך להילחם בה, מה שחשוב זה לחזור לתפקד ולא להימנע מדברים. בהצלחה עירית

02/01/2018 | 15:35 | מאת: רינת

תודה רבה עירית על המענה המהיר תודה עזרת לי מאוד אני יקרא מקסימום את הספר בוחרים להרגיש טוב שקניתי בזכותך ואני יישם מה שהצעת לי תודה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש