דיכאון או גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/12/2017 | 16:20 | מאת: מיקה

שמי מיקה אני בת 50 חשה תופעות בגוף לא ישנה טוב בלילה אני עובדת אבל שאני חוזרת מהעבודה אני יושבת מול הטלוויזיה בלי חשק מוטיבציה לשום דבר אחר אין לי כוח לשום דבר. זה לא קרה לי בעבר אני פעלתי ביליתי הרבה חיים מלאים אבל מאז שהופסק לי המחזור אני מרגישה את התופעות האלה. כיצד ניתן לחזור לחיזוק גופני ונפשי ולעורר בי מחדש את המוטיבציה? אני מאד מודה לך,שבוע טוב

מיקה שלום כדאי לך ללכת לרופא נשים ולבדוק את הנושא הורמונלי, יתכן וימליצו לך לקחת הורמונים, יתכן וזאת הסיבה לדכדוך שאת מתארת. אם זה לא יעזור יש פתרונות נוספים, תרופתיים וטכניקות התנהגותיים קוגניטיביים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש