קבוצות תמיכה באינטרנט או ספרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

14/12/2017 | 12:02 | מאת: דניאלה

סוף שבוע נפלא. רציתי לשאול עם את מכירה קבוצות תמיכה באינטרנט בנושא נפש או ספרים שאני יכולה לקרוא כדי לעזור לעצמי לצאת מהמצב הדיכאוני והחרדתי שתוקף אותי בזמן האחרון בנוסף אני כן מטופלת אבל אני גם רוצה לעזור לעצמי לבד. תודה רבה

דניאלה שלום לנושא של דכאון אני ממליצה על בוחרים להרגיש טוב, בנוסף יש ספרים של טל בן שחר בנושא של פסיכולוגיה חיובית, יש ספרים בנושא של התמודדות עם חרדה, אני לא יודעת ממה את חרדה או האם זה מצב כללי, לכן קשה לי להמליץ על ספר ספציפי, כדאי לשאול את מי שיטפל בך. בהצלחה סוף שבוע טוב עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש