מצבי רוח משתנים ולחצים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/12/2017 | 06:04 | מאת: מיכל

השנה מופעלים עלי המון לחצים בתחומי החיים גם בעבודה גם במשפחה עברתי אני חשה מצבי רוח משתנים איך להקל על עצמי מבחינת לחץ ולהרגיש מצב רוח יותר טוב? תודה.

מיכל שלום אחת הדרכים להפחית את הלחץ היא לחיות בהווה בכל יום להסתכל על המשימות של אותו יום או אותו שבוע אבל לא לחשוב ולהעמיס את כל הבעיות העתידיות או המשימות . בנוסף אפשר להתאמן במטיצייה למשל כמו מיינדפולנס גם זה עשוי לסייע. ולחשוב כל ערב על כמה דברים טובים שקרו במשך היום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש