חוסר סיפוק פנימי מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/12/2017 | 16:02 | מאת: חגית

שבת שלום. אשמח להתייעץ איתך אני עובדת ואחרי שאני עובדת אני חוזרת הביתה לריקנות עייפה אין לי חשק לעשות כלום אני מרגישה חוסר סיפוק אני יושבת מול הטלוויזיה והולכת לישון מוקדם. האם את יכולה לתת לי עצה בנושא? איך אני יכולה להתמלא איזה טיפ קטן? אני מרגישה חסרת אונים. תודה

שלום חשוב לתכנן פעילות גם אחרי שעות העבודה, ללכת לחוג, ספורט להיפגש עם חברה או קרובה משפחה. לתכנן מראש כך שמספר פעמים בשבוע תיהיה תוכנית מוכנה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש