געגועים למישהו שהייתי איתו בקשר קרוב והיום הוא נשוי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/10/2017 | 17:28 | מאת: ליז

שלום,ראיתי לפני שמישהי כתבה משהו דומה לשלי. אני חווה בדידות היום מבחינת חוסר עבודה חוסר מסגרת יכול להיות שמה שקורה לי בא מבדידות שאני חווה לאחרונה. הרבה שנים הייתי בקשר קרוב אם בחור שגם הייתי מאוהבת בו והיינו מאד מאד קרובים לצערי הוא התחתן אם מישהי אחרת ואולי קורה לי בגלל הבדידות שלי שאני גם כן נכנסת לפייסבוק שלו ולא יכולה לא לעשות את זה מרוב געגועים אני חושבת עליו בלי סוף על מה שהיה בינינו אגב אני במשך שנתיים אחרי שהוא התחתן הוא לא עניין אותי אבל פתאום עכשיו אני כל הזמן חושבת על מה שעברתי איתו גם דברים טובים גם לא טובים ומכיוון שאני לא יכולה ליצור איתו קשר לא רק מבחינת הנישואים שלו אלא גם רקע אישי מה שאני עושה שאני הולכת לפייסבוק ומעלה זכרונות. אשמח אם תוכלי לתת לי פתרון מה לעשות אם זה,זה לא מדכא אותי אבל זה מפריע לי כי כבר שנתיים ששכחתי ממנו ופתאום עוד פעם נזכרתי בו. אני מאוד אודה לך על פתרון מה עושים חוץ מללכת לטיפול אני רוצה לצאת מזה לבד,תודה.

ליז שלום הפיתרון הכי מועיל הוא להפסיק להסתכל על חייו בפייסבוק, אני יודעת שזה מאד קשה, אבל כל פעם שאת עושה זאת את מגדילה את התשוקה להמשיך בזה וזה מכשיל אותך ומנציח את המצב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש