מצב רוח רע כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/10/2017 | 18:51 | מאת: שגית

חג שמח. אני נמצאת במצב רוח רע כבר הרבה זמן אני לא מטופלת ולא רוצה ללכת לטיפול אבל אני מרגישה שקשה לי לצאת מהמצב רוח הזה אני הייתי בחורה שמחה וחיונית ופתאום נפל עלי מצב רוח כזה אולי זה בגלל גיל המעבר כי אני כרגע בגיל המעבר ואני מרגישה שאין לי חשק לצאת או לעשות משהו אני מרגישה אומללה. איך חוזרים למצב רוח טוב לחיוניות ושמחה איך יוצאים מדיכאון לתמיד בלי כדורים וכאלה.תודה רבה.

שגית שלום אני לא יודעת האם קרה משהו שגרם למצב, אם זה בגלל גיל המעבר אז אפשר אולי להיעזר בטיפול הורמונלי. בגדול בלי לדעת את הסיבות, חשוב להיות עסוקה, לתכנן את הלוז מראש, לעשות גם דברים שאת נהנית מהם ולעשות ספורט. אפשר לעבוד על החלק הקוגנטיבי באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. מקווה שזה יעזור, אם לא אז כדאי להיעזר בטיפול תרופתי בשילוב טיפול התנהגותי קוגניטיבי, מקווה שתרגישי יותר טוב . בהצלחה עירית

12/10/2017 | 19:04 | מאת: שגית

אני גרושה אין לי ילדים אני גרה אם ההורים זה בעצם קרה לי מאז שאחותי וגיסי טסו לחוץ לארץ והאחייניות שלי אצלנו ואני לא רגילה לבלגן הזה אני מרגישה שאני רוצה את השקט שלי ואני לא יכולה כי אני צריכה לעזור לאימא שלי איתם וזה מעיק לי אני רוצה את השקט שלי בגלל זה בין היתר אני אומללה למרות שזה לא יפה להגיד זה האחייניות שלי אבל אני רגילה לשקט שלי לקום בבוקר ולעשות את הכיף שלי וכל הזמן בכיות געגועים זה מה שגורם לי למועקה אשמח עם תציעי לי מה לעשות

מנהל פורום שווה לכל נפש