אובססיביות לבן אדם שאני אוהבת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/09/2017 | 12:45 | מאת: הילה

שלום,יש לי בעיה של אובססיה לגבי בן אדם שאני אוהבת אני כן בקשר איתו אבל לא רומנטי אני רואה אותו אם כל מיני נשים אחרות וזה עושה לי לא טוב אני כל הזמן מסתכלת בפייסבוק ובאינסטגרם שלו ואני לא יכולה להרפות מה עושים עם האובססיה הזאת? אני לא יכולה להפסיק להסתכל בפייסבוק ובאינסטגרם יש לך אולי עצה בשבילי? תודה.

הילה שלום, האם הוא יודע שאת אוהבת אותו האם יכול להיות לכם קשר רומנטי?אם הוא לא יודע אז אולי כדאי להגיד משהו או לרמוז. אם זה לא משהו שיכול לקרות אז את צריכה להפסיק להסתכל בפייס בוק , אם את לא יכולה בשום אופן אז תעשי גמילה הדרגתית, תתחילי מלהסתכל פעם ביום ותורידי את התדירות בהדרגה, את צריכה להפסיק להזין את האובססיה, כדאי גם לראות אותו פחות, לא לבדוק מה הוא עושה ועם מי, זה מאד קשה אבל זאת הדרך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש