איך להיות יותר אופטימית השנה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/09/2017 | 13:30 | מאת: שירי

שנה טובה לך עירית ולכל חברי הפורום. גם אני עברתי תקופה לא פשוטה של אבדן גם חברה טובה שלי ז"ל נפטרה לפני חודשיים וגם דוד שלי נפטר כמו זאת שכתבה לפני עברתי תקופה ממש לא פשוטה לקראת השנה החדשה אני רוצה להרגיש אופטימית ושמחה לחזור לחיים של שמחה ועשייה מה אפשר לעשות כדי לשפר את ההרגשה לשנה החדשה? היום אנחנו חוגגים את ראש השנה אם משפחתי ואני רוצה לבוא אם הרגשה טובה ולא הרגשה של עצבות איך בכל זאת אפשר להיות אופטימית? תודה רבה

שירי שלום זה בסדר להתאבל ולהרגיש עצובים, זה תהליך טבעי. אנחנו לא שולטים בהרגשה אלא עושים דברים שיתנו לנו משמעות ויגרמו לנו להרגיש יותר טוב, אז תחליטי מה חשוב לך בחיים ותפעלי בהתאם זה לא צריך להיות דברים גדולים וקשים להשגה. חשוב להיות עסוקים. שנה טובה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש