עייפות וחוסר אנרגיה כרונית איך להתאושש

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/09/2017 | 09:35 | מאת: שגית

שלום עירית ושנה טובה בימים האחרונים אני חווה עייפות כרונית חסרת אנרגיה אני רוצה להתחזק אני לא לוקחת תרופות לא בטיפולים האם יש דרך להתחזק? כיצד אני יכולה לשמור על עירנות שמחה וחיוניות? זה כבר כמה ימים. אני בת 50 זה אולי קשור לגיל המעבר? תודה.

שגית שלום אני לא יודעת מה הסיבה לעייפות זה יכול להיות גיל, דכדוך או שאת מוטרדת, כדאי לא להלחץ מדי לנסות לקבל את המצב, טוב לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה, להיות עסוקה גם בדברים שאת אוהבת. בהצלחה עירית

15/09/2017 | 11:15 | מאת: שגית

תודה,שנה טובה ומתוקה.

מנהל פורום שווה לכל נפש