שאלה לגבי אבא שלי בקשר לדוד שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/09/2017 | 10:26 | מאת: רינת

היי עירית אני ממש אשמח לעצתך בפורום בימים אלו. דוד שלי נפטר היום בארבע לפנות בוקר ואבא שלי שבור הוא לא אוכל לא שותה בוכה לא רוצה לדבר עם אף אחד אני מנסה להיות חזקה אבל יש לי חרדה שבהלוויה יקרה לאבא שלי חס וחלילה משהו זה ממש מפחיד אותי וגם כל כך עצוב לי הייתי קשורה לדוד שלי מאד אשמח לעצתך איך בימים אלה עם קורה לי התקף חרדה בהלוויה לגבי אבא שלי או בבית בלי טיפול כמובן איך אני יכולה להתמודד מולו ובכלל איך אוכל להתמודד בימים הקרובים ולהתחזק מבחינה מעשית שלא אהיה בחרדה גם מה שקרה וגם כלפי אבא שלי? אני גם לא יודעת איך מתנהגים במצבים כאלה? במיוחד כלפי המשפחה דודים וכולי אשמח לטיפ מעשי או שתיים איך להתמודד עם החרדה והכאב שוב בלי טיפול הטיפים שלך בטוח יחזקו אותי ההלוויה בחמש אחר הצהריים אני יושבת עם דפיקות לב לגבי אבא שלי אני ממש פוחדת אשמח לעצתך בפורום תודה רבה מכל הלב

11/09/2017 | 19:58 | מאת: רינת

עירית אני אשמח עם תציעי לי איך להתחזק בימים הקרובים תודה

רינת שלום למצב כזה אתם לא לבד בטח יושבים שבעה ואבא שלך יקבל תמיכה. סביב מוות הרבה אנשים עצובים ובחרדה צריך לקבל את זה, אם יש התקף חרדה הוא באמת וגם יעבור, זה גל שעובר . משתתפת בצערכם עירית

11/09/2017 | 21:09 | מאת: רינת

תודה רבה עירית

רינת שלום אני מבינה שזה מצב קשה, טבעי שיש מתח וחרדה במצבים כאלה זה חלק מהאבל , לא צריך להילחם בחרדה חשוב להבין שהיא גם תעבור וזה נורמלי במצב הזה משתתפת בצערכם עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש