מה לעשות ברגעי חרדה והרגשה לא נעימה בגוף במיוחד בשעות הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/09/2017 | 19:29 | מאת: אילנה

שלום,רציתי לשאול אני נמצאת בטיפול כרגע גם תרופתית וגם פסיכולוגית אבל לפעמים בערב אני נתקפת בחרדה והרגשה לא טובה בגוף מה אני יכולה לעשות בבית בלי לצאת מהבית לספורט או דברים אחרים כדי להפיג את החרדה וההרגשה הלא טובה? איך אני יכולה לרומם את עצמי? תודה

אילנה שלום את יכולה להיות עסוקה גם בתוך הבית וגם לעשות כמה דקות ספורט בבית, אני לא יודעת ממה את בחרדה, אני משערת שאת מדברת על זה בטיפול, מאחר וגם זה קשור לתוכנית פעולה, אפשר גם לעשות הרפייה, למשל נשימות איטיות ועמוקות יש שיטות נוספות אותן ניתן ללמוד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש