שאלה כללית שרציתי לדעת לגבי מצבי רוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/08/2017 | 20:43 | מאת: נוגה

יש לי חברה שנמצאת במצב נפשי לא כל כך טוב השאלה היא גם לגבי למרות שהמצב שלי הוא די בסדר למרות שיש לי מדי פעם דכדוכים.רציתי לשאול איך אפשר להפוך עצבות לשמחה איך אפשר לעבור ממחשבה שלילית לחיובית איזה כלים ניתן לטפל? אני אשמח לתגובה על שאלתי,תודה.

נוגה שלום מותר גם שיהיה לפעמים מצב רוח פחות טוב, לא תמיד אפשר להפוך עצבות לשמחה, אבל אפשר ללמוד לזהות ולתקן טעויות חשיבה, כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב , זה עשוי לסייע . בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש