זכרון עמום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/08/2017 | 14:21 | מאת: מייקל

לפני כמה ימים התחלתי עבודה חדשה ושמתי לב שאני לא מבין/זוכר את מה שהסבירו לי של מה צריך לעשות ואיך מדפיסים כניסה אני רוצה לדעת למה זה קורה לי תמיד בעבודות חדשות כי ניסיתי גם פעם אחת לרשום את מה שאמרו לי בזה וגם השיטה של ההקשרים אבל זה לא תמיד עזר יש לך טיפ איך להתגבר על הבעייה הזאת ככה שהזכירה וההבנה יהיו טובות יותר בסיטואציה הזאת ?

מקייקל שלום יכול להיות שזה קורה כי בעבודה חדשה הכל חדש ולא ידוע אז גם יש עומס של דברים חדשים וגם יש מתח שעדיין לא מכירים אותך ואתה לא מכיר, אז מריך סבלונות, מכן בא הביטוי של מאה ימי חסד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש