דיכאון בגלל מחלה של מישהו קרוב במשפחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/08/2017 | 17:27 | מאת: כוכי

שלום,אני בחורה בריאה לא מטופלת בשום מקום החיים שלי טובים ומאושרים לפני שבוע דוד שלי אושפז במצב קשה בבית חולים עד היום הוא בלי הכרה מורדם ומונשם וכבר שבוע מאז שזה קרה נכנסתי לדיכאון אני מנסה לצאת מזה ולא מצליחה המחשבות רצות לי בראש כל הזמן אשמח לעזרה ממך איך בכל זאת להישאר אופטימית וחזקה למרות מה שקורה?

זה דיכאון תגובתי שבדרך כלל יש ל סיכוי טוב שיעבור, תמיד כדאי להישאר אופטימית לנסות לעשות גם דברים שאת אוהבת, לחפש תמיכה מבני משפחה וחברים בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש