חזרה למסלול ולשמחת חיים שהיתה לי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/07/2017 | 13:16 | מאת: יעל

שלום,שמי יעל לפני חודשיים איבדתי חבר קרוב ממחלה קשה בה הוא חלה ועברתי משבר לא קל בדרך כלל אני בחורה אם שמחת חיים אוהבת את החיים אבל הפרידה היתה קשה וקצת יצאתי ממסלול היום יום. הייתי שמחה אם את יכולה לסייע לי איך ניתן לחזור למסלול של חיים שמחים חיים יפים שהיה לי לפני.תודה

יעל שלום טבעי שכאשר חווים אובדן קשה ומתאבלים יש פחות שמחת חיים, זה לא צריך להטריד אותך, אם את ממש בדיכאון אז כדאי לעשות משהו. חשוב להיות עסוקה ולשים לב למחשבות שלך, האם התפיסות שלך השתנו? אם יש חשיבה שלילית וזה לא יעבור תוך מספר חודשים, תנסי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש