איך להחזיר את הכוחות הנפשיים אחרי משבר הלימודים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/07/2017 | 08:53 | מאת: רינת

היי עירית מבחינת הלימודים אני כבר בסדר הבנתי שהכל היה מחשבה שאני המצאתי בתוך הראש אני קראתי את הספר בוחרים להרגיש טוב ואז גיליתי שזה בעצם מחשבה שלי אני גם בקשר ללימודים אני מרגישה מצוין דבר שני רציתי שאולי תוכלי לתת לי איזשהו טיפ מבחינה נפשית אני מרגישה עייפות כי הייתי במשבר בגלל הלימודים בכל השבועיים האלה למרות שהבנתי שכל המשבר הזה היה סתם. אבל אני מרגישה מין תחושת עייפות נפשית מסוימת מין תחושה שאין חשק לחזור למסלול חוץ מאשר אני לוקחת את הטיפים מהספר בוחרים להרגיש טוב אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך לחזור חזרה לחיים הרגילים שלי ולכוחות הנפשיים שהיו לי לפני. זה תחושה של אין חשק לכלום.זה לא דיכאון זה עייפות כזאת. אשמח לסיוע ולעזרה הנהדרת שלך ובקשר לזה זה סופי שאני כותבת בעניין הזה. תודה עירית המשך שבוע נפלא.

רינת שלום כדאי לך לעשות לוז כך שתגרמי לעצמך להיות עסוקה גם אם את עייפה, בדרך כלל זה עוזר, הרעיון הוא שאת פעילה גם אם את עייפה בהצלחה עירית

19/07/2017 | 10:58 | מאת: רינת

תודה רבה עירית ראיון נפלא המשך שבוע טוב.

מנהל פורום שווה לכל נפש