אנרגיה ירודה בשעות הערב המוקדמות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/07/2017 | 19:32 | מאת: ליאת

שלום עירית,אשמח לעזרתך,יש לי הרגשה ירודה בשעות הערב אין לי כוח לצאת להליכה ואין לי גם חברות להיפגש איתם אני די לבד ואני מרגישה אנרגיה ירודה תחושת מועקה מאוד חזקה פשוט חסרת אנרגיה. מה לעשות כדי להרגיש יותר טוב בלי הליכות ובלי חברים בערב? תודה לך ערב טוב.

ליאת שלום השאלה למה בלי הליכות וחברים, אלה דברים שעשויים לסייע החלופות הם לעשות משהו אחר שאת אוהבת, אבל להיות פעילה, קשה מאד לשנות את האנרגיה הירודה ללא פעילות. אפשר גם להיות פעילה בבית, לבשל, לסדר, לדבר בטלפון אינטרנט, וכו' חשוב להכין לעצמך פעילות שאת מתחייבת לעשות בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש