שאלה בנושא דפיקות לב שנובעות מחרדה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/07/2017 | 08:28 | מאת: חגית

בוקר טוב,רציתי לשאול אני לפעמים מרגישה התקפי חרדה וזה מביא אותי לידי רעידות ודפיקות לב חזקות אשמח להצעה מה עושים במקרה כזה? אני מאוד מודה לך.

שלום, התקפי חרדה הם מאד לא נעימים אבל לא מסוכנים, אם הם מופיעים סביב נושאים מסויימים , חשוב לא להימנע ולהמשיך להיחשף לאותם נושאים. אם אין דפוס קבוע או טריגר מסויים, חשוב להמשיך לתפקד, להגיד לעצמך שזאת חרדה וזה יעבור בקרוב, התקפי חרדה תמיד עוברים, אפשר גם לעשות ספורט זה עוזר להעביר את ההתקף יותר מהר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש