פיתרון לדיכאון שסוחב אותי הרבה זמן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/07/2017 | 19:59 | מאת: הילי

הי,אני מוצפת בדיכאון ומחשבות שליליות כבר די הרבה זמן ולא מצליחה לצאת מזה,הטיפולים שהייתי בהם לא עזרו לי לכן אני פונה אליך מה אפשר לעשות כדי להקל על הדיכאון והמחשבות השליליות גם ללא טיפול. תודה

היי שלום האם ניסית לקחת תרופה נוגדת דכאון, אם הטיפול לא עזר , גם רופא משפחה יכול לרשום. בנוסף חשוב לעשות ספורט, לדאוג להיות עסוקה, לעשות לוז מראש ולעבוד על חשיבה, כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, שנכתב על ידי דויד ברנס. הטיפול המומלץ הוא התנהגותי קוגניטיבי, כדאי לנסות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש