משבר? איך לצאת ממנו לבד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/07/2017 | 13:14 | מאת: שירלי

היי אני בת 27 סטודנטית בשלב הזה בחיים אני מרגישה תקועה ולא יודעת איך להתמודד עם ההרגשה הזאת הלימודים מאוד מאוד קשים ודורשים הרבה זמן להשקעה וזה בא על חשבון דברים אחרים אני לא יוצאת לבלות גם נפרדתי מבן זוגי לא מקדישה את עצמי לדברים אחרים אני מרגישה בנוסף גם בגלל הפרידה קצת נטושה בודדה חוץ מללמוד אני לא עושה כלום וזה מעיק לי אני מרגישה במשבר אני ממש זקוקה לעצה אני מתפרקת בתוך תוכי תודה רבה.

שלום אני מבינה שאת בתקופה קשה מאחר שחוץ מהלימודים שקשים לך גם נפרדת מחבר, זה בודאי קשה לך ותורם לתחושת בדידות. מה שחשוב לעשות זה להיפגש עם חברות, ממש לקחת את זה כמטרה, לעשות בשביל עצמך משהו שאת אוהבת, לעשות ספורט כלשהו. לתכנן סדר יום כך שכל יום יהיה משהו חוץ מלימודים. אם זה לא יעזור וגם בעוד חודש חודשיים תרגישי ככה, כדאי ללכת לטיפול שיעזור לך ללמוד איך להתמודד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש