דיכאון בעת שמגיע הערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/06/2017 | 07:37 | מאת: מיכל

שלום רב, שמי מיכל יש לי בעיה שמגיע שעת ערב אני נכנסת לדיכאון ובעשר בערב אני כבר חשה עייפות מרוב הדיכאון שעובר עלי ואני הולכת לישון. כך כל היום אני מרגישה מצוין אני קמה כל בוקר עם הרגשה נהדרת אך שמגיע שעת אחר הצהרים ערב אני חשה מועקה. אשמח לייעוץ מה עושים במקרה כזה? אשמח לתגובה על שאלתי יום נפלא.

מיכל שלום מצויין שאת קמה בבוקר עם הרגשה טובה, כדאי לשים לב מה המחשבות שעוברות לך בראש לקראת הערב, אולי יש שם חרדה או משהו אחר לא טוב, אחרי שתזהי אפשר לעבוד על זה, אני ממליצה לך לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, נכתב על ידי דויד ברנס. אופציה נוספת היא לעשות ספורט לקראת הערב, זה בדרך כלל משפר מצב רוח. בהצלחה עירית

18/06/2017 | 13:39 | מאת: מיכל

אשמח לתגובה על שאלתי נוספת. קשה לי לצאת ולעשות ספורט בעת דיכאון בערב. באמת הציעו לי את זה אבל מאוד קשה לי בזמן מועקה. אולי יש לך הצעה אחרת כתחליף להליכה? אולי יש לך ראיון? אשמח לתגובה על שאלתי השנייה,יום נפלא.

19/06/2017 | 09:40 | מאת: מיכל

אשמח לתגובה על שאלתי,תודה רבה ויום טוב.

מיכל שלום את צודקת כאשר יש מועקה קשה לעשות פעילות אבל זה מאד עוזר, אולי את יכולה לעשות פעילות גופנית בבית, כמה תרגילים ואפילו קצת קפיצות, אפשר למצא תרגילי ספורט פשוטים ומיד שאת מרגישה מועקה לעשות אותם ובהמשך גם תרגילי נשימה, כדאי לך ללמוד יוגה ואז בעת הצורך תוכלי להשתמש בזה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש