קשיים בחיים האישיים והמקצועיים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/05/2017 | 09:16 | מאת: אדוה

הי עירית. אני כותבת לך עוד פעם כי קמתי בבוקר עצבנית ואני בלי סוף רבה עם אימא שלי בגלל שאין לי לאן לצאת בבוקר ובגלל המצב רוח שלי אין לי חשק לצאת אני יושבת מול האינטרנט עצבנית עם תחושה של ריקנות אני מאוד אשמח ואודה לך עם תוכלי לתת לי עוד עצה קטנה איך להתמודד עם העצבנות והריבים עם אימא שלי אני מרגישה שהלב שלי פועם מעצבים ולא מפסיקה לענות ולריב עם אימא שלי אין לי דרך אחרת אין לי מי שיעזור לי כרגע נכון אני צריכה לחפש עזרה אבל כעזרה ראשונית לרגע הזה אשמח מאוד עם תציעי לי איך להתמודד עם הריקנות והעצבים איך להירגע ולהרגיש יותר טוב. אני ממש אודה לך עם תוכלי לייעץ ולסייע לי יום נפלא.

אדווה שלום אני חושבת שאת צריכה עזרה טיפולית שתלווה אותך, בנתיים חשוב לצאת מהבית אפילו לסיבוב של הליכה ברגל ולהפסיק את המריבות והעצבים. את יכולה להיות יותר מחוץ לבית ולעשות ספורט או ללכת ברגל לקחת בבקבוק מים, לשבת בגינה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש