תרופה דקינט - מסוכן למערכת העצבים?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/05/2017 | 13:05 | מאת: נועם

התרופה דקינט עוזרת לי אך הרופא ממאן לרשום [כי אומר שאין כל כך צורך] הוא מסכים איתי שאני לא טיפוס שיתמכר לכך. משום מה נראה לי שזה לא בריא למערכת העצבים שתהיה רפויה ? יכול להיות? או בגלל שזה כמו סם? ויש תופעות לוואי של סמים [אפילו שאמר לי בפירוש "אני מכיר אותך הרבה שנים אתה לא תתמכר לזה"] אודה לך על הסברך.

נועם שלום אני לא רופאה ולכן למרות שאני מכירה את התרופות והשפעתם, זה עניין לרופא רק הוא מוסמך להסביר מדוע הוא מתנגד לשימוש בתרופה, אם אתה חושב שהתרופה ממש עוזרת לך אז כדאי לדבר שוב עם הרופא, ואז לסמוך עליו. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש