שאלה לגבי ראיון התנדבות דכדוך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/05/2017 | 07:18 | מאת: רינת

היי עירית.אני ממש אשמח עם תתני לי עצה; אני בזמן האחרון קמה כל בוקר עם דכדוך ריקנות כזאת ואני אפילו לא יודעת למה זה. אולי בגלל שכרגע אין לי בן זוג? יש לי ראיון התנדבות היום ואני רוצה עם יקבלו אותי כמובן להתחיל את ההתנדבות בשמחה ובכיף בלי כל הדכדוך הזה שאני קמה בבוקר אולי יש לך עצה מה לעשות? את מאוד עוזרת לי עם העצות שנתת לי בפורום שיהיה לך יום נפלא אשמח לעזרתך

רינת שלום מצויין שאת הולכת להתנדב , תנסי לחשוב על הדברים הטובים שבהתנדבות, העיניין הנתינה אולי מיפגש עם עוד אנשים. כל יום אפשר גם לעשות את זה בערב תחשבי על כמה דברים טובים שהיו באותו יום, זה יכול להיות דברים קטנים כגון הנאה מכוס קפה, שיחה עם משהו, התנדבות או כל דבר שאת עושה והוא נעים או חשוב או או מועיל. חשוב לעשות סדר יום שנדע למה אנחנו קמים בבוקר, ולשלב ספורט. בהצלחה עירית

16/05/2017 | 20:28 | מאת: רינת

אני מודה לך עירית שיפרת לי את המצב רוח התקבלתי להתנדבות ואני אלך להתנדבות בכיף ממש תודה שיהיה לך ערב נפלא.

מנהל פורום שווה לכל נפש