סלידה מאובייקטים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/05/2017 | 12:12 | מאת: עומר

אני סובל מבחילות שבאות בגלל ריחות מגעילים ומחשבות על דברים לא נעימים ( צואה , זבל וכאלה ) . הבחילות האלה מופיעות בבוקר וביום בהפתעה . איך מטפלים בבעיה הזאת ואיזה רופא מתעסק בזה ?

עומר שלום להערכתי אתה סובל ממחשבות כפייתיות, מי שיטפל בזה זה או פסיכיאטר או מטפל התנהגותי קוגניטיבי, זה יכול להיות פסיכולוג או פסיכותרפיסט, ניתן לטפל בנושא באמצעות תרופה או באמצעות טיפול פסיכולוגי, בנתיים המלצתי לא להתרגש מזה, לנסות להגיד שאלה רק מחשבות, ומחשבות לא מסכנות אותך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש