מה לעשות עם אובססיה למישהו

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/04/2017 | 14:59 | מאת: מיכל

שלום עירית אני אובססיבית לגבי מישהו ואני לא מפסיקה לחשוב עליו לחפש אותו אפילו בפייסבוק באינטרנט הוא כל הזמן בראש לי אני יושבת ולא מפסיקה להתעסק במחשבות עליו מה עושים בקשר לזה? אני מאוד אודה לך עם תוכלי לעזור ולייעץ לי איך לצאת מזה איך להפסיק להתעסק בו ולחשוב עליו אני יודעת שזה אובססיה איך יוצאים מזה? חג עצמאות שמח לך ולמשפחתך אשמח למענה מהיר תודה

מיכל שלום, הדבר הראשון שאת יכולה לעשות זה להפסיק להזין את האובססיה, כלומר לא להסתכל בפייסבוק להתגבר על הדחף הזה למרות שזה מאד קשה, בהמשך לקחת זמן ביום נניח רבע שעה, ולנסות לדחות את המחשבות לזמן זה ואז לחשוב על זה אבל לא כל היום, תכיני לעצמך משהו אחר לחשוב עליו. בהצלחה, עירית

30/04/2017 | 21:05 | מאת: מיכל

תודה רבה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש