מצב רוח רע לאורך כל היום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/03/2017 | 14:32 | מאת: נירה

שלום רב. אני מרגישה במשך היום חוסר מעש ולכן אני נכנסת למצב רוח רע. אני שקועה בתוך עצמי ולא מתחשק לי לעשות שום דבר אני לא מניעה את עצמי קשה לי עם זה,מה אפשר לעשות בשביל להניע את עצמי ולשפר את המצב רוח? אני בת 34 עובדת בעבודה אני מרגישה דכדוך ומחכה לחזור הביתה לא מרוצה מהעבודה ואז שאני באה הביתה אני אין סוף במחשבות לא נעימות ודכדוך. וחוסר מעש.האם תוכלי לעזור לי איך להניע את עצמי למרות זאת ולקבל מוטיבציה?

נירה שלום חשוב להבין האם זה מצב שנמשך הרבה זמן או שזה בתקופה האחרונה, האם את לא אוהבת את העבודה הנוכחית או שבדרך כלל את לא מרוצה, זה חשוב כי אם זה משהו שקורה לאחרונה אולי את בסוג של דיכאון קל. עבודה אפשר להחליף, לא מיידית אבל אפשר לחפש עבודה אחרת אם את חושבת שזה בגלל שאת לא אוהבת את העבודה המסויימת, אם זה מצב פנימי , שאת בדרך כלל לא מרוצה אז כמובן ההתייחסות צריכה להיות על שינוי בתפיסות שלך. הדבר הראשון הוא לעשות סדר יום ולנסות לעמוד בו ולהכניס גם דברים מהנים וספורט. בהמשך כדאי לעבוד על אופן החשיבה שלך אפשר לעשות זאת בעזרת הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש