הסחות דעת לדיכאון וחרדות בערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/03/2017 | 12:38 | מאת: מיכל

שלום לך. יש לי בעיה שמתחיל אחר הצהריים וערב כמו הרבה אנשים שכתבו פה בפורום גם אני סובלת מדיכאון וחרדה בערב גם סובלת מתופעות פיזיות כמו כאבי ראש וכולי.חוץ מטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי ואגב אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות איך אני יכולה להסיח את הדעת בשעות אלו?

מיכל שלום הסחת הדעת יכולה להיות כל דבר שאת אוהבת לעשות, בעיקר חשוב לעשות ספורט, אפשר לצאת להליכה, לדבר עם חברה, לראות טלויזיה, לבשל, דרך נוספת היא לעשות עיבוד אחר למחשבות כדאי לך לקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש