קושי פיזי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/01/2017 | 16:27 | מאת: SHARON

יש בעיה בגוף שאני לא יושן מספיק ולא חשוב מתי אני הולך לישון ויש קצת עייפות ביום לסירוגין איך מחזירים ת'שינה למצב נורמלי כמו שהיה מקודם וגם לא עזר תרופות ?

שרון שלום אני לא יודעת מה יש לך בגוף שמפריע לישון, בדרך כלל לא מומלץ להילחם בשינה, אם אתה ישן 6 שעות בלילה זה בסדר. אם זה מאד מפריע כדאי לדעת את הסיבה, אם זה בגלל מתח אפשר לעשות הרפיות או לקחת כדורי הרגעה. אם זה לא עוזר צריך לברר את הסיבה, אפשר להתייעץ עם הרופא המשפחה ואולי ללכת למעבדת שינה.

מנהל פורום שווה לכל נפש