עזרה לגבי התמודדות יום יומית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/01/2017 | 09:41 | מאת: אנונימית

שלום רב.אני גרה עם הוריי כרגע אני לא נשואה ללא ילדים וכרגע אין לי כסף לדירה משלי אני עברתי טיפולים אך זה לא עזר וגם עברתי דברים לא נעימים בטיפול.הוריי מקבלים ביטוח לאומי כמוני ואין להם כסף לשלם לי גם לגבי חוג או קורס עם אני רוצה.אין לי חברה כיום ולטיפול הוריי מתנגדים שאלך וגם אני בגלל היחס הלא נעים ועברתי דברים לא נעימים מצד המטפלים.לדיור כזה או אחר אני הייתי וגם משפחתי מתנגדת ובצדק. יש לי בעיה שאני קמה כל בוקר עם דיכאון מכיוון שאין לי לאן לצאת יש לי בעיה שוב מבחינה כספית כרגע ואני יושבת כל בוקר באינטרנט ולא עושה כלום חוץ מזה.אני כן מטופלת תרופתית אצל רופאת משפחה והיא הוסיפה לי כדור אבל עדין זה לא עוזר.אשמח לפחות עם תוכלי לסייע לי איך להרגיש באופן אישי טוב למרות כל זה איך להפוך מהרגשה רעה להרגשה טובה שאקום כל בוקר עם חיוך למרות המצב הזה.אני אודה לך מאוד על עזרתך. יום נפלא ושוב תודה.

שלום אני מקווה שהכדור יעזור לוקח זמן השיפור הוא לא מיידי. מעבר לטיפול התרופתי צריך שיהיה סדר יום שתקוני בבוקר ותדעי מה את עושה, זה לא צריך להיות עבודה, אפשר לעשות ספורט ללכת ברגל לעזור למשהו או כל דבר אחר שאת יכולה לעשות. גם באינטרנט אפשר ללמוד נושא שמעניין אותך, למצא פעילות משמעותית. בהצלחה עירית

03/01/2017 | 12:39 | מאת: אנונימית

תודה רבה רבה מאוד עזרת לי.יום טוב

מנהל פורום שווה לכל נפש