בדידות חברתית בעקבות אובדן חברה טובה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/12/2016 | 10:23 | מאת: אלמונית

שלום רב.לפני שנתיים חברתי הטובה נפטרה ממחלה קשה.היו לה חברים שאיתם שהיא היתה מארגנת את הבילויים והמסיבות כל סילבסטר היינו יוצאים ובכלל. אחרי שהיא נפטרה נותק הקשר בין החברים וגם כל אחד גר במקום אחר גם אין לי את הטלפונים שלהם כל אחד הלך לדרכו ואני מרגישה רע שאין לי עם מי לצאת לסילבסטר הייתי נוהגת לצאת איתם כל שנה.מדכא אותי המחשבה שכולם יוצאים בסילבסטר ומבלים ואני היחידה שלא יוצאת לפחות זה נראה לי ככה. אשמח עם תוכלי לסייע לי איך לשפר את ההרגשה והמחשבה המדכאת הזאת כדי שארגיש הקלה רגשית טובה.אני מודה לך ומאחלת לך חג חנוכה וסילבסטר שמח.

שלום זה עצוב שחברה טובה נפטרה, ובודאי שמה שמזכיר לך את הדברים שעשיתם יחד גורם לתחושת בדידות, השאלה היא מה עוד יש לך בחיים והאם את מעצימה את זה שאין עם מי לצאת בסילבסטר. אם זה מאד חשוב בודאי ניתן לאתר את החברים המשותפים דרך הפייס בוק או דרך טלפון שאם הוא לא חסוי זה לא בעיה למצא. חלק מהעניין הוא ללמוד לחיות עם האובדן ולמצא דברים אחרים לעשות. לזכור את הטוב שהיה לכם ביחד ולהמשיך הלאה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש